Η Αντωνία Χατζηευτυχίου γεννήθηκε στη Λευκωσία και αγάπησε τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική με δάσκαλο τον πατέρα της ο οποίος ήταν μουσικός. Άρχισε μαθήματα πιάνου και θεωρητικών από την ηλικία των 8 χρόνων και είναι κάτοχος του ATCL Diploma in Solo piano από το Trinity College London.

 

Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, με πτυχίο και μεταπτυχιακό στις Μουσικές Επιστήμες με ειδίκευση στη Μουσική Ψυχολογία.

Ολοκλήρωσε διετή ειδίκευση στη Μουσικοθεραπεία αποκτώντας με βαθμό Άριστα τον μεταπτυχιακό τίτλο MA Music Therapy από το Anglia Ruskin University Cambridge (Ηνωμένο Βασίλειο). Εργάστηκε ως μουσικοθεραπεύτρια στο Λονδίνο (Barnet Enfield and Haringey Mental Health NHS Trust) και στο Cambridge (Croft Child and Family Psychiatric Assessment Unit NHS και Anglia Ruskin Music Therapy Clinic), αποκτώντας πολύπλευρη κλινική εμπειρία στη μουσικοθεραπεία με παιδιά και ενήλικες με ένα εύρος αναγκών.

Μετεκπαιδεύεται στη δεκτική μέθοδο μουσικοθεραπείας Guided Imagery Music (GIM) σε επίπεδο Advanced Level III με εκπαιδευτή τον Σουηδό Ψυχίατρο - Ψυχοθεραπευτή Dag Koerlin.

Είναι εγγεγραμένη Μουσικοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Health and Care Professions Council (HCPC, UK) με αριθμό AS15444.

Επίσης είναι πλήρες και ενεργό μέλος του Συνδέσμου Μουσικοθεραπείας Κύπρου και μέλος του British Association of Music Therapy. Από το 2014 διατελεί αντιπρόσωπος της Κύπρου στο European Music Therapy Confederation (EMTC) και από τον Οκτώβριο του 2016 διατελεί Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μουσικοθεραπείας Κύπρου. Τέλος, είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας της ιστοσελίδας www.paidiatros.com στην οποία συχνά αρθρογραφεί.

 

Από το 2010 εργάζεται στην Κύπρο ως Μουσικοθεραπεύτρια στον ιδιωτικό τομέα, δουλεύοντας με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, έφηβους και ενήλικες με ένα εύρος δυσκολιών. 

 

 

 

Αντωνία Χατζηευτυχίου, Μουσικοθεραπεύτρια

Βιογραφικό

Ακολουθήστε μας

mousikotherapia.com © 2017